Är du en glad projektledare med stora visioner?

Då är det dig vi söker för att vägleda våra studenter och utveckla våra yrkeshögskolor i Göteborg. Välkommen till Elevera Education Group.

Vi söker en erfaren och engagerad projektledare/utbildningsledare med eget driv. Du kommer att fortsätta utveckla vår verksamhet med fantastiska kollegor i citynäralokaler i Göteborg. Du får en koordinerande roll med stort ansvar för dina egna, studenternas och utbildningens resultat. Därför är det viktigt att du är självgående och social för att lyckas i rollen.

Arbetsuppgifter
Som utbildningsledare har du en central roll och kommer jobba aktivt med våra yrkeshögskoleutbildningar. Du kommer till exempel att:

Ansvara för utbildningsplanering, budget och projekt
Rekrytera och kvalitetssäkra föreläsare och lärare
Sköta administration kring utbildningen
Rapportera till Myndigheten för yrkeshögskolan
Nätverka och utveckla kontakter med branschföretag
Coacha studenterna
Hålla presentationer

Krav
Tidigare erfarenhet av att vara projektledare/utbildningsledare alternativt erfarenhet av en administrativroll i utbildningssektorn där du har haft många kontaktytor

Flytande svenska, både muntligt och skriftligt

Förmåga att arbeta självständigt

Du är strukturerad och tydlig

Du är glad och har en härlig energi

Elevera Education Group
Elevera Education Group driver fyra yrkeshögskolor: Medieinstitutet, John Ericsson Institutet, Stockholm School of Business och Travel Education Centre. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Nu befinner vi oss i en tillväxtfas och behöver fler medarbetare.

Placering: Göteborg

Tjänsten är tillsvidare på 100 %, provanställning tillämpas.

Välkommen med din ansökan till linda@medieinstitutet.se

Intervjuer sker löpande.